Filmare och Fotograf Lena Petersson | Scandiaphoto UK

Fotograf och Filmare Lena Petersson Scandiaphoto

Just nu stängt under den pågående Corona pandemin!
OBS! För närvarande endast i Storbritannien och Irland. Fotografering och videofilmning vid bröllop och evenemang, produktbild och video, dokumentationer samt reportage, porträtt och mode.

Redigering och efterbearbetning av foto och film

Även redigeringsarbeten inom fotografi och film utförs, retusch samt korrigeringar, bakgrundsbyten, textur med mera.

Bröllopsfotografering i MalmöÄr det dags för bröllopsfotografering?

Söker du en bröllopsfotograf? Ta då en titt i mitt bröllopsmagasin där jag publicerat många vackra och inspirerande bröllopsbilder som jag tagit under mina verksamma år som fotograf.
OBS! Inför vårens och sommarens bröllop finns det nu begränsat med tider. Vänta inte med att höra av er för att reservera ert datum.

Bildbank samt konstfotografi

Min bildbank tillhandahålls dig som söker bildmaterial för webb och tryck, såväl enstaka köp som abonnemangstjänst erbjuds.

Konstfoto med möjlighet till företagsabonnemang för dig som önskar hänga vackra och unika fotografier på din arbetsplats eller offentliga rum. Jag har genom åren dokumenterat platser, händelser och tagit mitt fotograferande såväl inrikes som utomlands med publiceringar lokalt och internationellt.

Ge bort en fotogåva!

Presentkort finns om du vill ge bort en fotografering eller fotokurs i present!

Direktlänk till PRISLISTA

Du som önskar köpa vackra fotografiska verk; besök gärna min galleributik. Mina verk har visats världen över, se gärna min portfolio hos Vogue Italia

 

OBS! Nedladdning av bilder från hemsidan förbjudet!